Ny motor eller nye instrumenter - vi leverer og installerer for dig

Vi er autoriserede forhandlere af følgende mærker:

I bådbranchen er Volvo Penta, Mercury og Suzuki de mest kendte mærker. Det er nemt at få reservedele hvis motoren ikke kører. Bådejere over hele verden foretrækker Volvo Penta, Mercury og Suzuki på grund af pålidelighed, høje præstationer og deres hensyn til miljøet. 

Havneservice er aut. forhandler af Volvo Penta, Mercury og Suzuki og leveringsdygtig i samtlige motorer fra deres produktsortiment. Når du køber en ny påhængsmotor eller indenbordsmotor hos os, får du samtidig adgang til faglig ekspertise og kvalificeret service. Vores teknikere efteruddannes løbende, så de er up-to-date med den seneste teknologi og præcis ved, hvordan en motor skal håndteres.

Herunder kan du se et udpluk af de Volvo Penta, Mercury og Suzuki motorer, vi forhandler. Kontakt os for information om det fulde produktsortiment, eller hvis du ønsker uddybende information om Volvo Penta, Mercury eller Suzuki.

Vi rådgiver omkring køb af ny motor og udstyr til fritidsbåde og erhverv og udarbejder tilbud på levering af ny motor. 

mercury påhængsmotor ny

Mercury motorer

Hvis du vil have et overblik over de forskellige typer Mercury motorer og se priser, kan du se udvalget ved at klikke her.

Volvo Penta ny motor indenbords

Volvo Penta motorer

Vi leverer og installerer nye motorer. Vi rådgiver omkring køb af ny motor og udstyr og udarbejder gerne tilbud på levering og installering af ny motor. Kontakt os for yderligere information og priser. Vil du bestille reservedele til Volvo Penta kan du gøre dette via dette link.

suzuki påhængsmotor ny

Suzuki motorer

Få specifikationer på Suzuki motorer klik her

Du kan altid komme ned i butikken, og få en samtale om hvilken motor der passer bedst til dig!

Volvo Penta ny motor