Originale reservedele til Mercury, Volvo Penta, Suzuki m.v.

Mangler du reservedele til din motor? Så kontakt os på +45 75616677 eller send os en e-mail på havneservice@havneservice.dk 

Vi har et velassorteret reservedelslager med dele på lager til de fleste motormærker.

Ønsker du dele til Suzuki eller dele til andre motormærker, bedes du kontakte os og vi bestiller dem hurtigst muligt, hvis vi ikke allerede har det på vores reservedelslager.

tændrør påhængsmotor
volvo penta impeller olie vds3 vds4 filtre

Har du brug for Volvo Penta reservedele, har du mulighed for at klikke herunder på Volvo Penta-knappen, så bestiller du dem direkte hos os.

Eller kontakt os - vi hjælper dig gerne.

propeller sidepower mercury volvo impeller
reservedele båd zink filtre olie

Har du brug for reservedele til Mercury/MerCruiser har du mulighed for at klikke herunder på shop Mercury

eller kontakte os - vi hjælper gerne.

Volvo Penta reservedele
mercury reservedele


Vi er maritimt værksted og butik og har viden og ekspertise til din båd og motor - sejl direkte til vores egen havn eller vi kører ud til din båd i en af vores servicebiler

Vi udfører service og reparation af alle typer af motorer og sælger nye påhængsmotorer og indenbordsmotorer - vi er et af de største serviceværksteder i Danmark og autoriseret i bl.a. Garmin, Volvo Penta, Mercury, Mercruiser og Suzuki motorer. Vi er bådmekaniker (e).

Vi installerer bovpropel fra bl.a. Sidepower, Sleipner, udfører motorrenovering, sælger originale reservedele og bådpleje produkter samt navigationsudstyr og ekkolod fra bl.a. Garmin.

Vi udfører frostsikring samt motoreftersyn, så din båd er klar til vinteren og den nye sæson kan påbegynde uden overraskelser.

Vi tager ikke kilometerpenge.