Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury , et af de mest velkendte producenter i hele marinebranchen, når det kommer til marinemotorer.
Med en motor fra Mercury, kan du trygt regne med at få den fremmeste teknologi på alle fronter, så du nemt kan tage dit eventyr til et nyt niveau.

Når du har Mercury i ryggen kan du vove dig ud mod selv de største oplevelser, som livet på vandet kan tilbyde. Mercury sikrer dig at få selv de største oplevelser indenfor rækkevidde, uanset hvor fjerne de kan virke. Du skal blot være villig til at begive dig på havene med os!

Mercurys Go Boldly-slogin drejer sig om ikke kun om hvem vi er. Det omhandler, hvad vi laver, og hvad vi hvilke muligheder vi skaber for alle sejlere. Go Boldly er nemlig en opfordring til at opdage. At lade eventyret lede dig. - Og derved blive en del af noget endnu større.Friheden til at få hvert sekund af glæde ud af din tid på vandet. At finde nye steder og opleve nye ting. At søge efter nye fiskeberetninger og ride på uendelige bølger. Go Boldly vil sige aldrig at sejle i kølvandet på en anden. Det betyder at kortlægge din egen kurs og stole på, at Mercury tager dig derhen.

Med Mercury er du sikret den nyeste
og mest innovative teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med en Mercury Verado® får du en førsteklasses sejladsoplevelse. Med Verado® får du både formidabel acceleration, høj hastighed, simpel betjening, lydsvag motorgang og et lavt forbrug af brændstof. Motorens eksklusive funktioner skaber den mest behagelige oplevelse ude på vandet.

ProXS®

Med en Mercury ProXS® får du en ærlig motor, som giver dig god værdi, på både hastighed og acceleration. ProXS® er sportsserien fra Mercury. Her findes motorer, der yder maksimalt, til de sjove dage på vandet.

SeaPro®

En Mercury SeaPro® er udviklet til dig, der sejler professionelt. en SeaPro® kan modstå selv de hårdeste forhold - hver gang! En SeaPro® fra Mercury giver dig frihed til at lave dit arbejde uden at du skal bekymre dig om din motor.

FourStroke®

Som navnet måske henleder opmærksomheden på er Mercury FourStroke® Mercurys klassiske serie af 4-takts-motorer. Denne motor er måske det rette valg for dig der skal have en solid Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Mercurys benzindrevne MerCruiser skuffer ikke. Denne motor har en enormt responsiv acceleration og manøvredygtighed. Den kræver desuden kun let vedligehold, så når den først er installeret er den nem at håndtere. Motoren kan klare alt lige fra legende dage med vandsport til de rolige sejlture med venner og familie.

Mercury Diesel

En Diesel-motor fra Mercury er ren, rolig og ikke mindst en effektiv motor, som scorer højt hele vejen rundt hos vores kunder. Her er der tale om en motor med topklasse brændstofforbrug, støjsvaghed og med lav vægt, og så kommer den selvfølgelig med Mercurys 3 års tærings-garanti.