Navigation til båden. Garmin / Raymarine forhandler

Vi fører mærkerne Garmin og Raymarine inden for navigation. Alle produkter kan vi bestille hjem til dig, hvis vi ikke allerede har det på lager.

Professionel uddannet personale til at rådgive hvad DU har brug for.

Kontakt os og få rådgivning fra personale der har erfaring i at bruge det på vandet !

Garmin

Du kan se alle Garmin´s produkter ved at klikke her.

Raymarine

Du kan se alle Raymarine´s produkter ved at klikke her.

Kortplotter

Ekkolod

Transducer

Radar

Vi er et maritimt værksted med en tilhørende butik og har al den viden og ekspertise, du behøver til din båd og dens motor. Du kan sejle direkte til vores egen havn, eller vi kan komme til dig i en af vores servicebiler.

Vi udfører service og reparation på alle typer motorer og sælger både nye påhængsmotorer og indenbordsmotorer. Som et af Danmarks største serviceværksteder er vi autoriserede til at arbejde med mærker som Garmin, Volvo Penta, Mercury, Mercruiser og Suzuki. Vi er professionelle bådmekanikere.

Vi installerer bovpropeller fra Sidepower og Sleipner, udfører motorrenoveringer og tilbyder et bredt udvalg af originale reservedele og bådplejeprodukter. Vi sælger også navigationsudstyr og ekkolod fra bl.a. Garmin.

Vi tilbyder frostsikring og motoreftersyn, så din båd er forberedt til vinteren og klar til den nye sejlsæson uden ubehagelige overraskelser.

Hos os er der ingen ekstra kilometerpenge – vi kommer til dig uden ekstra omkostninger for transporten.