Vi udfører en komplet motorrenovering - Kontakt Claus Brodersen for et tilbud!

Vi anvender originale reservedele, hvilket betyder at du har glæde af den 2-årige garanti, når reservedelene monteres af en autoriseret forhandler.

Vi er altid klar til at hjælpe dig og levere ekspertise, reservedele af høj kvalitet, service og support - skræddersyet til dine specifikke behov. Vedligeholdelses- og reparationsarbejde udføres af vores autoriserede teknikere, der løbende trænes i de nyeste teknologier og reparationsmetoder.

 

Vi er maritimt værksted og butik og har viden og ekspertise til din båd og motor - sejl direkte til vores egen havn eller vi kører ud til din båd i en af vores servicebiler.
Vi udfører service og reparation af alle typer af motorer og sælger nye påhængsmotorer og indenbordsmotorer - vi er et af de største serviceværksteder i Danmark og autoriseret i bl.a. Garmin, Volvo Penta, Mercury, Mercruiser og Suzuki motorer. Vi er bådmekaniker (e).
Vi installerer bovpropel fra bl.a. Sidepower, Sleipner, udfører motorrenovering, sælger originale reservedele og bådpleje produkter samt navigationsudstyr og ekkolod fra bl.a. Garmin.
Vi udfører frostsikring samt motoreftersyn, så din båd er klar til vinteren og den nye sæson kan påbegynde uden overraskelser.
Vi tager ikke kilometerpenge.