Havneservice Skibsmotor og Maskinværksted som det hed i 1985 til Havneservice Marinecenter Horsens ApS som firmaet hedder idag.

fgfjhj

Bjarne og Claus Brodersen

HAVNESERVICE blev i 1984 grundlagt som Skibsmotor- og Maskinværksted. I starten var opgaverne alsidige med alle former for reparations og vedligeholdelsesopgaver på en aktiv havn.

Færger, fiskekuttere, arbejds- og turbåde, slæbe- og bugserbåde, færgelejer, sluseporte, gaffeltrucks, transportmateriel, samt alle mulige opgaver for industriens virksomheder i havneområdet, blev løst med faglig tilfredshed. 

Vi fik kontrakt med Søværnets Materielkommando om motorleverancer og -reparationer og har derudover løbende foretaget arbejde for forsvaret, via vores godkendelser. Beddingsanlægget og anløbskajen, beliggende direkte ved værkstedet blev et stort aktiv. Derudover blev etablering af de rullende servicevogne til opgaver i andre havne et fornuftigt tiltag.

Lystbådene, i alle størrelser, blev gennem årene også håndteret og stille og roligt gennem årene, er dette område blevet virksomhedens centrale område. Hvilket i 2003 medførte en større udvidelse og ombygning til et moderne marinecenter. Samtidig skiftede firmaet navn til det mere tidssvarende og aktuelle Havneservice Marinecenter Horsens ApS, som et signal på vor nuværende og fremtidige fokus.

I forbindelse hermed blev et planlagt generationsskifte påbegyndt og pr. 1. marts 2008 blev virksomheden overdraget til den tidligere ejers sønner Claus og Bjarne Brodersen som begge har været en del af virksomheden i mere end 35år.

Havneservice består i dag af 8 ansatte og 3 servicevogne og vi er indstillet på at udvide yderligere. Vi kører rundt i hele landet for at servicere din båd.

Havneservice er idag autoriseret forhandler af bl.a Mercury, Volvo Penta, Suzuki og Garmin. Både vi som ejere og vores ansatte er uddannede indenfor branchen og har en stor viden om både indenbords- og udenbordsmotorer i alle mærker samt elektronik om bord. 

Vores kompetance gør, at vi kan yde dig den rette service, både i vores maritime butik og på vores værksted.

Vi kan i dag tilbyde:

  • 1300 m2 under tag.
  • 5000 m2 bag aflåst hegn.
  • 150 kaj plads.
  • 4 servicevogne.
  • Bedding til op 30 tons.
  • Over 34 år med samme virksomhed.
  • Autoriseret i mange mærker.
  • Maritim butik i Horsens med placering midt på havnen.
Vi er maritimt værksted og butik og har viden og ekspertise til din båd og motor - sejl direkte til vores egen havn eller vi kører ud til din båd i en af vores servicebiler.
Vi udfører service og reparation af alle typer af motorer og sælger nye påhængsmotorer og indenbordsmotorer - vi er et af de største serviceværksteder i Danmark og autoriseret i bl.a. Garmin, Volvo Penta, Mercury, Mercruiser og Suzuki motorer. Vi er bådmekaniker (e).
Vi installerer bovpropel fra bl.a. Sidepower, Sleipner, udfører motorrenovering, sælger originale reservedele og bådpleje produkter samt navigationsudstyr og ekkolod fra bl.a. Garmin.
Vi udfører frostsikring samt motoreftersyn, så din båd er klar til vinteren og den nye sæson kan påbegynde uden overraskelser.
Vi tager ikke kilometerpenge.