Vil du bare sejle ? Så lad os klare alt det andet - det er det vi kan.

Vi tager din båd op på land, stiller den på vores indhegnede plads, servicere bådens motor/motorer, vasker og polerer båden, reparerer eventuelle skader, installerer nyt navigation eller hvad du eventuelt måtte ønske af tiltag på den, så båden er klar, til du vil have den i vandet igen.

Det skal ikke være besværligt at sejle - Det skal ikke være hårdt arbejde

DU fortjener det. 

Det skal være nydelse, opladning til dig der arbejder hårdt i hverdagen og et koldt glas vin

Kontakt Havneservice - så gør vi det muligt.

 

Vi er maritimt værksted og butik og har viden og ekspertise til din båd og motor - sejl direkte til vores egen havn eller vi kører ud til din båd i en af vores servicebiler.
Vi udfører service og reparation af alle typer af motorer og sælger nye påhængsmotorer og indenbordsmotorer - vi er et af de største serviceværksteder i Danmark og autoriseret i bl.a. Garmin, Volvo Penta, Mercury, Mercruiser og Suzuki motorer. Vi er bådmekaniker (e).
Vi installerer bovpropel fra bl.a. Sidepower, Sleipner, udfører motorrenovering, sælger originale reservedele og bådpleje produkter samt navigationsudstyr og ekkolod fra bl.a. Garmin.
Vi udfører frostsikring samt motoreftersyn, så din båd er klar til vinteren og den nye sæson kan påbegynde uden overraskelser.
Vi tager ikke kilometerpenge.