Vi servicerer og reparerer alle typer af motorer - vi er et af de største serviceværksteder i Danmark og autoriseret i bl.a. Volvo Penta, Mercury/Mercruiser og Suzuki motorer

Professionelle uddannede teknikere/bådmekanikere der forstår, at passe på din båd. 

Vores professionelle teknikere laver service, frostsikring, reparationer på vores værksted i Horsens og kører også ud til dig og din båd i en af vores servicevogne og vi tager ikke kilometerpenge.

Vi laver det meste på båden og dens motor. 

Ny bovpropel - installation af navigation -småreparationer på glasfiber - reparation / udskiftning af drev og motorer - vinterklargøring - reparation af elektriske installationer og meget andet.

Vi har også mulighed for, at du sejler direkte til vores eget nyopførte kajanlæg i Horsens.  Vi har en stort lager af reservedele samt en maritim butik.

Kontakt Bjarne Brodersen hvis du har behov for hjælp eller har spørgsmål til din båd eller motor.

Vi er et af de største serviceværksteder i Danmark og dermed har vi viden at trække på og et stort netværk. 
 

Tlf.: 75 61 66 77
Mobil: 40 78 86 77

Vi er maritimt værksted og butik og har viden og ekspertise til din båd og motor - sejl direkte til vores egen havn eller vi kører ud til din båd i en af vores servicebiler.
Vi udfører service og reparation af alle typer af motorer og sælger nye påhængsmotorer og indenbordsmotorer - vi er et af de største serviceværksteder i Danmark og autoriseret i bl.a. Garmin, Volvo Penta, Mercury, Mercruiser og Suzuki motorer. Vi er bådmekaniker (e).
Vi installerer bovpropel fra bl.a. Sidepower, Sleipner, udfører motorrenovering, sælger originale reservedele og bådpleje produkter samt navigationsudstyr og ekkolod fra bl.a. Garmin.
Vi udfører frostsikring samt motoreftersyn, så din båd er klar til vinteren og den nye sæson kan påbegynde uden overraskelser.
Vi tager ikke kilometerpenge.