Mangler du reservedele til din motor? Så kontakt os på +45 75616677 eller send os en e-mail på havneservice@havneservice.dk 

Vi har et velassorteret reservedelslager med dele på lager til de fleste motormærker.

Har du brug for Volvo Penta reservedele, har du mulighed for at klikke herunder på Volvo Penta shop linket, så bestiller du dem direkte hos os.

ellers kontakt os - vi hjælper dig gerne.

Har du brug for reservedele til Mercury/MerCruiser har du mulighed for at klikke herunder eller kontakte os. Ønsker du dele til Suzuki eller dele til andre motormærker, bedes du kontakte os og vi bestiller dem hurtigst muligt, hvis vi ikke allerede har det på vores reservedelslager.

Vi er maritimt værksted og butik og har viden og ekspertise til din båd og motor - sejl direkte til vores egen havn eller vi kører ud til din båd i en af vores servicebiler.
Vi udfører service og reparation af alle typer af motorer og sælger nye påhængsmotorer og indenbordsmotorer - vi er et af de største serviceværksteder i Danmark og autoriseret i bl.a. Garmin, Volvo Penta, Mercury, Mercruiser og Suzuki motorer. Vi er bådmekaniker (e).
Vi installerer bovpropel fra bl.a. Sidepower, Sleipner, udfører motorrenovering, sælger originale reservedele og bådpleje produkter samt navigationsudstyr og ekkolod fra bl.a. Garmin.
Vi udfører frostsikring samt motoreftersyn, så din båd er klar til vinteren og den nye sæson kan påbegynde uden overraskelser.
Vi tager ikke kilometerpenge.