Vi kan stadig sælge varer, som er købt og betalt på forhånd - selvom selve butikken er lukket grundet corona. Her er hvad vi kan gøre:

Varer som er bestilt over tlf. 75616677 eller på mail havneservice@havneservice.dk og betalt f.eks. via Mobilepay inden afhentning, kan udleveres alle hverdage mellem 8-16 ved bagdøren til vores butik (her er en klokke der ringes på). Kontakt os og vi finder en løsning.

Vi er maritimt værksted og butik og har viden og ekspertise til din båd og motor - sejl direkte til vores egen havn eller vi kører ud til din båd i en af vores servicebiler.
Vi udfører service og reparation af alle typer af motorer og sælger nye påhængsmotorer og indenbordsmotorer - vi er et af de største serviceværksteder i Danmark og autoriseret i bl.a. Garmin, Volvo Penta, Mercury, Mercruiser og Suzuki motorer. Vi er bådmekaniker (e).
Vi installerer bovpropel fra bl.a. Sidepower, Sleipner, udfører motorrenovering, sælger originale reservedele og bådpleje produkter samt navigationsudstyr og ekkolod fra bl.a. Garmin.
Vi udfører frostsikring samt motoreftersyn, så din båd er klar til vinteren og den nye sæson kan påbegynde uden overraskelser.
Vi tager ikke kilometerpenge.