Havneservice Marinecenter

Firmaprofil

Havneservice Skibsmotor og Maskinværksted som det hed i 1985

HAVNESERVICE startede i 1978 i gamle bygninger som smede- og maskinværksted. I februar 1984 overtog Christian Brodersen værkstedet og firmaet HAVNESERVICE Skibsmotor- og Maskinværksted blev grundlagt. I starten var opgaverne alsidige med alle former for reparations- og vedligeholdelsesopgaver på en aktiv havn.

Færger, fiskekuttere, arbejds- og turbåde, slæbe- og bugserbåde, færgelejer, sluseporte, gaffeltrucks, transportmateriel, samt alle mulige (og umulige!) opgaver for industriens virksomheder i havneområdet, blev løst med faglig tilfredshed. 

Vi fik kontrakt med Søværnets Materielkommando om motorleverancer og -reparationer og har derudover løbende foretaget arbejde for forsvaret, via vores godkendelser. Beddingsanlæget og anløbskajen, beliggende direkte ved værkstedet blev et stort aktiv. Derudover blev etablering af de rullende servicevogne til opgaver i andre havne et fornuftigt tiltag.

Lystbådene, i alle størrelser, blev gennem årene også håndteret og stille og roligt gennem årene, er dette område blevet virksomhedens centrale område. Hvilket i 2003 medførte en større udvidelse og ombygning til et moderne marinecenter. Samtidig skiftede vi navn til det mere tidssvarende og aktuelle Havneservice Marinecenter Horsens ApS, som et signal på vor nuværende og fremtidige fokus.

I forbindelse hermed blev et planlagt generationsskifte påbegyndt og pr. 1. marts 2008 er virksomheden overdraget til Claus og Bjarne Brodersen, der vil håndtere den fremtidige udvikling med sikker hånd.

 

Men efter 29 år beliggende på Horsens Havn vurderer vi, at det er tiden til at se nye muligheder.

Vi har derfor valgt at åbne en ny afdeling i Juelsminde, Havnegade 12 (den gamle smede) midt på havnen, hvor vores fokus vil være det tekniske i båden.

Havneservice består i dag af 8 mand og 4 servicevogne, og hvis der er et behov er vi indstillet på at udvide med mere personale.

Vi åbner derfor en teknisk butik som vil indeholde Volvo Penta & Mercruser motorer samt Mercury påhængsmotorer, derudover vil vi have servicedele til disse.

I butikken vil der også være kvalitets gummibåde fra Quicksilver og navigationsudstyr fra Garmin.

Vi vil i perioder have faste montører tilknyttet butikken så vi hurtigt kan servicere og reparere både fastliggere, faste kunder samt turister

Sæsonvare vil blive tilpasset butikken og hvis vores kunder mangler noget specifikt, som vi ikke har i Juelsminde butikken, vil vi kunne tilbyde at medtage dette fra vores butik i Horsens, således at kunderne har det den efterfølgende dag.

Vi bestiller nye vare hver mandag, det gælder både Horsens og Juelsminde, og disse vare vil så komme midt på ugen.

Butikken vil være åben i et afgrænset tidsrum men telefonen er åben dagligt mellem 8-16.

Vi har ved samme lejlighed overtaget beddingen så vi i dag råder over både bedding i Horsens og Juelsminde, men som noget nyt kan vi nu tilbyde optagning af sejlbåde i Juelsminde.

Det er med åbning af den nye afdeling blevet nemmere at servicere Juelsminde borgerne samt de turister der måtte have behov for vores ekspertise, og med den nye kåring af Juelsminde som årets havn, skal der nok komme mange turister.

 

Vi vil samtidig prøve at være bevidst om ikke at fjerne fokus fra Horsens.

Det er vigtigt for os at vores trofaste kunder ikke føler sig svigtet.

 

Vi har ved denne lejlighed skiftet navn til   HAVNESERVICE MARINECENTER HORSENS & JUELSMINDE APS

 

Mvh 

Claus & Bjarne